Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Как се развива имотният пазар във Варна – онлайн дискусията e днес от 14:15 часа

Темата на събитието е „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти във Варна и региона“

Как се развива имотният пазар във Варна – онлайн дискусията e днес от 14:15 часа

Илюстрация: Investor Media Group

Как се развива имотният пазар във Варна и региона след COVID-19 – гледайте в онлайн дискусия днес от 14:15 часа на сайта на Imoti.net.

Темата на събитието е „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти във Варна и региона“, а участие в дискусията ще вземат специалисти от различни сектори.

Председателят на Съвета на директорите на „ЕРА България“ Теодора Димитрова ще даде актуални данни за състоянието на имотния пазар в морския град и региона от началото на годината и ще очертае тенденциите до края на 2020 година. Председателят на Национална асоциация на строителните предприемачи Георги Шопов ще коментира как пандемията се е отразила на строителството, а икономистът Калоян Стайков ще анализира последствията от COVID-19 върху бизнеса с имоти. Николай Лазаров, началник управление „Продажби индивидуално банкиране” в Пощенска банка, ще даде ценни съвети за начините на финансиране на мечтания дом в този момент.

Модератор на онлайн дискусията ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Онлайн дискусията „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти във Варна и региона“ е част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. Тази година в специален формат ще се проведе и петото му юбилейно издание.

Церемонията „Годишните награди на Imoti.net” се осъществява с генералното партньорство на Пощенска банка, подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи и ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите са Investor.bg, Градът Медия Груп и Money.bg.

 

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от България
Коронакризата препъна покачването на жилищните цени в България